Pôžičky pre dlžníkov

28.08.2011 20:40

Pôžičky pre dlžníkov prinášajú novú nádej všetkým ľuďom, ktorí sa ocitli v dlžníckej špirále. Ide o to, že si človek požičia a zrazu z nejakého neočakávaného dôvodu nemôže splácať. Úroky nabiehajú, banky takému človeku peniaze požičať nechcú, pomaly sa blíži exekútor. Aj na takúto situáciu je riešenie - pôžička pre dlžníkov. Ide o veľmi špecifický produkt, ktorý pomocou konsolidácie treba aj viac dlhov vytvorí pôžičku jedinou, ktorá korešponduje s aktuálnymi finančnými možnosťami dlžníka a tým ho vytrhne z dlhovej špirály.
Nie každý sa do registra dlžníkov pozerá
Sú tu ale aj spoločnosti, ktoré poskytnú pôžičku, bez toho, aby do registra dlžníkov nahliadli. Ide o nebankové spoločnosti, ktoré využívajú veľkého množstva potenciálnych klientov, ktorým banky nie sú schopné a ochotné vyhovieť. Pôžičky bez nahliadnutia do registra sú veľmi obľúbené a niet sa čomu čudovať-inak si ľudia zapísaní v registroch ani požičať nemôžu.
Pôžičky pre dlžníkov môžete použiť na opradu čokoľvek, jedná sa totiž o neúčelový pôžičku a tam môžete peniaze minúť za čokoľvek. Ale častokrát také pôžičky padnú na zaplatenie iných dlhov alebo dlžného nájmu alebo inkasa (telefón, internet, voda, elektrina, satelit, noviny atď).