Pôžičky pre SZČO

28.08.2011 20:41

Pôžičky pre SZČO ponúkajú riešenie pre financovanie aj podnikateľom, fyzickým osobám. Ide o to, že často taký podnikateľ, obvykle pri začiatku svojho podnikania, nemá možnosť získať nejaké prostriedky tradične v banke. Preto vznikol tento špeciálny produkt v podobe pôžičky pre SZČO, ktorá je priamo určená začínajúcim, ale i skúseným podnikateľom, ktorí chcú úver na svoje podnikanie. Vzhľadom k tomu, že osoby samostatne zárobkovo činné pracujú zvyčajne na živnostenský list a ich príjmy sú viditeľné len v daňovom priznaní, majú faktický problém preukázať pravidelné zisky. Preto je vhodné využiť pôžičky pre SZČO, kde je práve s touto alternatívou dopredu počítané a pôžička je tomu prispôsobená.
Rokovanie pôžičky pre SZČO
Prvým krokom k jej získaniu je formulár, ktorý nájdete vyššie (nad samotným článkom). Jeho vyplnenie, zaberie len pár minút, dá podnet spoločnosti, ktorej zamestnanec všetko preštuduje a zavolá vám (na číslo uvedené vo formulári). V tomto hovoru budú doriešené všetky náležitosti, ktoré sú potrebné pre schválenie / neschválenie pôžičky. Potom už len spoločnosť schváli / neschváli vašu žiadosť av prípade kladného vybavenia hneď ďalší deň môžete očakávať kuriéra s peniazmi pred vaším domom. Žiadne zdržiavanie, žiadne poplatky vopred, žiadna diskriminácia SZČO, len rýchlosť, pohodlie a transparentný produkt, ktorý dnes využíva stále viac a viac ľudí. Pritom ide o pôžičku neúčelový, takže financie z nej môžete použiť pre svoje podnikanie aj čokoľvek iného.
Pôžičky pre podnikateľov v nebankovom sektore, sú vhodné najmä pre podnikateľov so záznamom v registri dlžníkov. Veľkou nevýhodou však je, že u týchto pôžičiek budete mať vyššiu úrokovú sadzbu a RPMN. Na rozdiel od bankových pôžičiek sa však nemusí predkladať toľko formulárov a jej vybavenie je tak oveľa rýchlejšie. Podnikateľské úvery sú tiež poskytované ako pôžičky online. Ďalšou výhodou tiež je, že nemusíte mať podnikateľskú históriu tak dlhú ako v bankovom sektore a navyše nemusíte mať tak veľký príjem.